Fan meet alert! București, Katz Gastrolab
Fan meet alert! București, Katz Gastrolab

Fan meet alert! București, Katz Gastrolab

Coborârea din tren pe peronul din Gara de Nord îmi trezește mereu amintiri. Mare parte din ele, plăcute. Era o vreme când pasul ăla, primul pas pe care-l făceam pe asfaltul din București era semnalul începutului unui concediu de vis. Dar s-a dus vremea aia și eu tot emoționat sunt când cobor în Gara de Nord din trenul de Iași. Iar azi nu e o excepție. Doar că azi acel prim pas nu marchează începutul vreunui concediu ci un eveniment mult mai mișto. E primul meu fan meet. Nu, ați înțeles greșit. Eu sunt organizatorul acestui fan meet. Eu mă întâlnesc cu fanii mei.

Bine, e mult spus fani. Aș prefera să-i numesc prieteni, oameni care-mi urmăresc activitatea, persoane interesate de conținutul pe care-l creez în social media… fuck it! Asta-i definiția fanilor! Ăștia sunt FANII MEI! Punct! Și dacă mai stau mult cu voi la povești, o să întârzii deja! Am înțeles că trotuarul din fața Katz Gastrolab (locația aleasă pentru acest eveniment). Oamenii mă așteaptă cu iubire iar eu stau aici dând un interviu… cui?

De ce am ales să-mi organizez primul Fan meet în București?

Am mai primit întrebarea asta și răspunsul este, de fapt, două răspunsuri. Cel adevărat și cel amuzant, de stand-up comedy, dacă vrei. Și o să încep cu al doilea: aici am ceva dușmani cărora aș vrea să le dau oportunitatea să vadă cât au greșit când mi-au dat „unfollow”. Hai, că ești băiat deștept! Te prinzi tu de mesaj 😉

Adevăratul motiv este ăla că majoritatea urmăritorilor mei (și cei mai activi) sunt de aici, din București. Și atunci am considerat că este logic să organizez această întâlnire într-un oraș unde să fiu sigur că voi avea parte de o mare de oameni. Ce-i un fan meet fără o baie de mulțime, nu? Mă și văd ca un rockstar, cărat pe umeri de toți fanii mei.

fan meet crowd bath. AI Generated

*foto generata cu AI

De ce Katz Gastrolab?

De ce nu? Ați fost vreodată acolo? Locația încărcată de istorie, acea casă interbelică transformată într-un centru al distracției… Acest restaurant în centrul Bucureștiului unde intri și instant te încarci cu energii bune. Indiferent că le calci pragul pentru un prânz rapid sau pentru un botez fancy, ăla e locul unde te simți în largul tău.

Vii la ei pentru o petrecere fițoasă a companiei și nici nu-ți pasă că șeful a venit cu tot cu bățul din fund, dotare standard la birou. Ești invitat la petrecerea aniversară a acelui prieten pe care nu-l suporți, dar la care ești obligat să vii pentru că altfel ești nevoit să faci naveta cu metroul până la birou și când intri la Katz, deja ți se pare mai simpatic prietenul. Doar pentru că a rezervat acest local. Indiferent care-i motivul pentru care vii la Katz Gastrolab, stările negative rămân pe preșul de la intrare.

Perfect? Katz!

Deci ați înțeles de ce am ales locația și orașul. Acum… mai e un motiv pentru care l-am ales. Când se lasă seara (peste cartier) la Katz începe muzica. Da, da! Nu doar mâncăm. E un local unde poți asculta în liniște un concert de jazz sau de muzică latino… ne fericim nu doar stomacul, ci și urechile. Iar muzica frumoasă din restaurant este un motiv mai mult decât bun pentru mine să… tac. Da, să tac! Vorbesc atât de mult în clipurile mele din social media încât îmi doresc să mai tac din când în când. Iar un fan meet nu îmi oferă oportunitatea asta. Așa că mi-o creez singur. Îmi dau un motiv foarte bun să mă scuz în fața fanilor mei pentru lipsa de comunicare: „Șșșșhhh! Ascultă ce frumos se-aude trompeta aia!” Genial, nu?

Aș mai sta, aș mai lungi cu tine interviul, dar îmi este foame rău și vreau s-ajung cât mai repede la Katz să mănânc ceva. Ultima dată când am fost acolo am „suflecat” un burger care a rămas cu mine până acum. Așa că abia aștept să-mi mai comand unul. Dacă vrei să continuăm discuția, hai și tu cu mine la Katz și mai povestim acolo. Dar doar după ce mănânc. Nu mai devreme! Hai!

Articol pentru ultima probă din Spring Superblog, probă sponsorizată de:

Katz Gastrolab

*surse foto: Katz Gastrolab

https://www.unaaltacucostica.ro/salut-eu-sunt-costica/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *