Șpagă. Cât de SEO e cuvântul?
Șpagă. Cât de SEO e cuvântul?

Șpagă. Cât de SEO e cuvântul?

Hai, salutare! Zielele trecute în timp ce făceam live pe Tiktok am intrat în discuție (duet) cu un jurnalist de anchetă foarte mișto. De dragul experimentului ce urmează să-l fac nu-i voi spune numele. Din vorbă-n vorbă am ajuns să vorbim despre politică, despre șpagă și despre cazul bombardierului băiatului din București. Cel care a refuzat să oprească la semnalele Poliției.

În acel moment jurnalistul respectiv, care apropo este o persoană care-mi place prin felul de-a fi, a spus ceva de genul: Băiatul ăla e posibi că era atât de obișnuit să dea mită poliției și probabil dăduse de mai multe ori șpagă încât acea oprire pentru el devenise agasantă și ăsta a fost motivul pentru care a refuzat să oprească. Probabil în sinea lui își spunea că deja le plătise polițiștilor porția de șpagă pe săptămâna respectivă și nu mai înțelegea de ce era oprit. E clar că sunt doar supoziții, dar cam ăsta era firul poveștii.

șpagă e optimizat SEO
sursă: Pixabay

La un moment dat în timpul discuției pe marginea acestui subiect, nu mai țin minte în ce context eu am spus ceva de genul: ” Cuvântul șpagă este atât de des folosit la noi încât ai putea jura că este optimizat SEO„. Am râs amândoi de remarca mea și am trecut mai departe.

Cât de SEO este cuvântul „șpagă”?

Însă această replică a rămas cu mine și azi dimineață, amintindu-mi discuția cu jurnalistul, m-am întrebat pe bune: Oare cât de bine optimizat SEO este acest cuvânt…șpagă?

Ei bine, asta mi-a dat o idee. Ce ar fi dacă aș face acest experiment? Să scriu un articol în care cuvântul cheie să fie tocmai…șpagă? Chiar sunt curios să văd câți oameni caută acest cuvânt. Câți ar deschide un articol doar văzându-l în titlu? Aparent, la o simplă verificare pe Google observ că există undeva în jur de 256.000 de căutări după acest termen. Deci este într-adevăr un cuvânt extrem de căutat și de folosit.

Hai să vedem împreună cât de căutat, cât de optimizat SEO este cuvântul cheie „ȘPAGĂ„. Te aștept și jos în comentarii cu idei, înjurături sau orice vrei să-mi transmiți. Iar cât timp așteptăm un rezultat, aruncă un ochi și peste Tiktokurile mele. Pe unele le poți găsi direct aici, pe site-ul meu.

Lasă un răspuns