Magazin pesticide și fertilizanți cu prețuri mici: Black friday benefic pentru flori
Magazin pesticide și fertilizanți cu prețuri mici: Black friday benefic pentru flori

Magazin pesticide și fertilizanți cu prețuri mici: Black friday benefic pentru flori

De când a ieșit la pensie mama mea se îndeletnicește cu grădinăritul. Mai o roșioară, mai o sălățică, un cartofior… câte puțin din fiecare. Puțin din pasiune, puțin din plictiseală, cât e ziulica de mare, dacă e vreme bună e în grădină trebăluind. Iar schimbarea asta se reflectă și în obiceiurile ei digitale. Dacă până la pensie în search history avea numai chestii despre domeniul ei de activitate, de când a pus munca-n cui, căutările ei pe google s-au transformat în: „magazin pesticide și fertilizanți„, „cum să îngrijești roșiile?”, „dăunători cartofi” și multe altele.

Hectarul.ro, magazin pesticide și fertilizanți, un partener de încredere

Și în tot studiul ăsta al ei și-a găsit un partener, un furnizor… un loc de joacă ideal pentru ea, acel magazin pesticide și fertilizanți unde a găsit până acum tot ce are nevoie pentru mica și noua ei pasiune. Magazinul Hectarul.ro este locul ăla de unde îți iei tot ce-ți trebuie pentru a avea o grădină fericită. Și nu numai.

Exact cum ați citit: nu numai! Vrei unelte pentru grădinărit? Hectarul.ro! Vrei să-ți amenajezi colțișorul tău de relaxare în cel mai izolat loc din curte? Umbrele, copertine, hamace și balansoare ați ghicit… la Hectarul.ro găsiți. Vrei să-ți faci viața ușoară cu un foarfece de tuns iarba sau cu o motocoasă nouă? Nici nu trebuie să-ți mai spun unde să cauți. Pe site găsiți inclusiv accesorii de bucătărie: boluri, aparate de umplut cârnați, căni, borcane… chiar orice! Ba chiar și jucării pentru cei mici găsiți la ei.

Iar partea cea mai frumoasă despre Hectarul abia acum încep să vi-o spun! Dacă ați rămas până aici cu mine, urmează o veste foarte bună! De pe 10 până pe 15 noiembrie, veți avea un Hectar de Black Friday! Magazinul Hectar.ro va demara o amplă campanie de reduceri de prețuri. Toate categoriile din site vor fi incluse in promoția de Black Friday iar reducerea maximă va fi de 70% din preț.

black friday magazin pesticide și fertilizanți
Black Friday la Hectarul.ro 10-15 noiembrie

Ce spuneți despre asta? Dacă până acum nu vă convinsesem să aruncați un ochi pe site sunt convins că după vestea asta abia așteptați să dați iama în produsele lor. Știu că maică-mea sigur o va face. Deja și-a făcut un wishlist impresionant și sunt sigur că nu e nici măcar pe-aproape de a-l fi terminat. Până la debutul campaniei sigur mai apar pe-acolo câteva chestii.

Voi ce faceți? Vă gândiți să vă cumpărați ceva de Black Friday pentru grădina voastră? Vă aștept aici cu un comentariu și cu o vizită pe Tiktok, după cum v-am tot obișnuit.

Una-Alta Cu Costică

Lasă un răspuns