Black friday la încălțăminte REVERSE
Black friday la încălțăminte REVERSE

Black friday la încălțăminte REVERSE

N-aș vrea să fiu în papucii lui. E o vorbă folosită destul de des în familia mea atunci când se discuta despre situația neplăcută prin care trecea un cunoscut. Și se referea la faptul că nu ne doream să trecem prin suferința acelei persoane. Acum, la maturitate, dacă stau să mă gândesc, expresia este foarte ciudată. Oamenii de obicei își doresc să fie în papucii altora, mai ales când papucii sunt foarte mișto. Și pentru asta profită de orice ocazie să se asigure că au posibilitatea să umble în papucii altora. Iar acum, că urmează black friday, mai mult decât oricând oamenii vor cutreiera orice magazin încălțăminte pentru a cumpăra ceea ce-și doresc.

Black friday la Reverse
La Reverse, de pe 11 noiembrie ai reduceri de pana la 50%

Și pentru că e Black Friday, normal că toate magazinele s-au pregătit să vină în întâmpinarea clienților cu oferte care mai de care. Asta este o perioadă în care să ieși din casă sau să accesezi internetul ar trebui să fie ilegal pentru că inevitabil se cheltuie bani. Iar eu nu sunt excepție de la această regulă.

Să vă spun ce-am pățit pentru că am așteptat Black Friday:

Prin iulie am observat că ghetuțele de astă iarnă ale iubitei mele s-au cam rablagit. Așa că am vrut să-mi cumpăr alții, să-i fac o surpriză. Creierul meu neprietenos: NU!! Nu te grăbi! Acum sunt prețuri mari! Așteaptă toamna, așteaptă noiembrie, așteaptă BLACK FRIDAY să cumperi la reducere! Și eu, bleg m-am luat după el și-am așteptat promoția. Ei bine, pe 11 noiembrie începe BLACK FRIDAY la REVERSE și acum îmi pare rău că am așteptat perioada asta a reducerilor.

De ce? Păi în primul rând am făcut greșeala să-i spun duduii să-și aleagă singură din acest magazin încălțăminte ce vrea să-i cumpăr. În al doilea rând: bocanci, mocasini, două perechi de adidași, două de teniși, sandale fără toc și cu toc (câte una din fiecare), pe toate le-a pus în wishlist. Și mi-a lăsat instrucțiuni PRECISE să nu îndrăznesc să scot vreo ceva de acolo. Și bineînțeles, eu le voi plăti pe toate pentru că „sunt reduceri de până la 50%, iubi! Nici n-o să simți că plătești ceva!” (exact vorbele ei).

Black friday la adidasi pe REVERSE
sursă: Reverse.ro

Și ca un iubit care știe ce-i bine pentru el, n-am să îndrăznesc să mă apropii de coșul ei de cumpărături pentru Black Friday. Partea bună este că situația asta e și în avantajul meu. Dacă ea o să se bucure de toaaate încălțările la reducere fără ca eu să intervin înseamnă că și eu o să-mi pot cumpăra noua consolă fără ca ea să nu aibă nimic de obiectat. Win-Win! Bine, cât win poate fi când eu plătesc pentru amândoi…

Voi ce vă luați anul ăsta de Black Friday? O să faceți o vizită pe REVERSE? Până începe BF acolo, aruncați un ochi și prin poveștile mele de pe blog. Vă pupă Costică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *