Contact vizual! Privește femeia doar în ochi!
Contact vizual! Privește femeia doar în ochi!

Contact vizual! Privește femeia doar în ochi!

Știți ce e urât pe Tiktok? E urât că nu poți să-i dai frâu liber minții. Nu poți vorbi așa cum te simți tu mai bine. Imediat ce scapi un cuvânt mai vulgar se trezește cineva să te raporteze la Tiktok și te trezești cu contul blocat câteva zile. Ei bine, frumusețea blogului este că-mi pot permite să spun cuvintele pe care în clipurile de pe Tiktok mă feresc să le folosesc. Cum ar fi…. țâțe! De fapt, după toată istoria din ultimele zile cu George Buhnici o să evit utilizarea cuvintelor de genul ăla. E mai bine așa. Urmează, deci o poveste despre contact vizual și țâțe.

Povestea într-un minut…

După cum ați văzut deja în clip, nu sunt eu protagonistul poveștii. Cu toate astea, tot la Clienții mei este listat clipul. Indiferent cine-i servește, atâta timp cât lucrez în magazin, toți clienții sunt și ai mei.

Pe lung, cum clienta l-a rugat pe coleg să păstreze contact vizual…

Back to the story: Povestea din clip se întâmpla undeva prin anul 2011, cel târziu 2012. O clientă a venit la bancul de probe cu un produs de igienă personală. Poate era un epilator, poate o placă de păr… nu mai știu cu exactitate. Povestea mi-a fost și mie relatată de protagonist la vremea respectivă. Nu am fost martor la primă mână.

În fine, clienta vine și cere să-i fie probat produsul pe care urma să-l achiziționeze. Colegul care era în acel moment la bancul de probe, s-a apucat imediat de desigilat produsul și testat, și să-i dea și detalii despre el. Dar în timp ce mâinile lui erau ocupate cu dezambalarea și testarea și gura cu povestitul despre produs, ochii aveau o altă preocupare.

Decolteul generos

Domnișoara avea un decolteu foarte generos iar ochii colegului meu au rămas ațintiți fix acolo. Asta în timp ce îi povestea despre funcțiile produsului și mâinile lucrau de zor la dezambalare și apoi la probarea lui. Trebuie menționat că atenția bărbatului poate fi distribuită într-un număr limitat de activități concomitente. Motiv pentru care degetele i se cam împleticeau pe produsul pe care-l testa. Cât despre detaliile tehnice… păi… era atât de precis încât credeai că citea dintr-un manual de instrucțiuni. Manual care, probabil era așezat între cei doi sâni.

Totul decurgea perfect până când domnișoara, ascultând cu atenție sfaturile colegului meu despre utilizarea produsului, a remarcat „dexteritatea” cu care colegul lucra la produs fără să-și ia privirea de la sânii ei și, bineînțeles, din dorința de a evita un accident de muncă din cauza neatenției lui, i-a reamintit că dacă totuși dorește să vorbească cu ea în timp ce mâinile i-s ocupate cu testarea, ochii ei erau ceva mai sus decât unde se uita el în acel moment, așa că ar face bine să păstreze un contact vizual cu ochii ei.

Contact vizual
sursă: giphy.com

Cu mâța-n sac și ochii-n sâni… contact vizual ca să scapi de belea

Colegul s-a oprit instant din orice activitate. Vorba i s-a împleticit ca banda unei casete vechi. Mâinile i s-au blocat de parcă ar fi fost din lemn. Iar el s-a înroșit la față de parcă era un Moș Crăciun înmuiat în carmin. A ridicat privirea acolo unde cele două degete ale domnișoarei arătau către cei doi ochi pe care-i deținea pe persoană fizică și i-a cerut scuze pentru mârlănia pe care o făcuse.

Doar că domnișoara nu se supărase. Ba chiar găsise amuzantă întâmplarea, motiv pentru care atunci când a văzut reacția colegului meu a bufnit-o râsul. Iar după ea și colegul meu a izbucnit în râs cerându-i încă o dată scuze pentru privirile indiscrete.

Eh, povestea nu s-a terminat ca în filmele romantice, ei doi la o cafea, îndrăgostiți și cu o armată de copii după ei. Ci după ce colegul meu a terminat de probat produsul i l-a înmânat clientei, aceasta l-a luat și a plecat mai departe încă râzând.

Voi cum ați fi reacționat într-o astfel de situație? V-ați fi putut păstra umorul sau v-ar fi deranjat atât de tare încât… nu știu… să-i faceți o reclamație vânzătorului pentru că nu-și poate lua ochii din decolteul vostru (sau al partenerelor voastre)?

Vă aștept comentariile și, bineînțeles, nu uitați de vizita pe pagina mea de Tiktok acolo unde pe lângă poveștile din retail, vă aștept și cu sketch-urile zilnice cu glume din retail. Vă pupă Costică!

Lasă un răspuns