Shopping cu soția? Mai bine nu!
Shopping cu soția? Mai bine nu!

Shopping cu soția? Mai bine nu!

Unul din marile dezavantaje ale Tiktok-ului este acela că timpul alocat clipurilor este limitat. Și poate acum, când citiți acest articol veți spune că un clip de 3, 5 sau chiar 10 minute este suficient pentru a transpune o poveste gen „Clienții mei” într-un video, dar gândiți-vă că în urmă cu un an și ceva când am început eu aceste serii, timpul era de maxim 1 minut. Atât. Un minut în care trebuia să comprim cât mai multă informație într-un mod cât mai creativ și să mai fie și ușor de înțeles… Iar unele din poveștile de shopping pe care le am nu sunt deloc scurte.

Povestea

După cum ați văzut și în primul episod, înainte de poveste, vă las aici și clipul:

Buuun! Acum că v-ați amintit episodul să purcedem la poveste:

Într-o zi ca toate celelalte apare în magazin un domn împreuna cu a sa soție. Veniseră la cumpărături sau la plimbare și s-au gândit să treacă și pe la noi. Așa, să vadă ce noutăți au mai apărut. Bine, el s-a gândit pentru că doamna bătea din picior destul de vizibil. Era nerăbdătoare să plece de acolo. Probabil erau ceva reduceri la haine, cine știe…

Domnul însă, nu avea de gând să iasă prea curând din magazin. S-a oprit în fața unui televizor QLed de la Samsung pentru care a început să adreseze o grămadă de întrebări. Era clar, super interesat de el. Și avea și de ce. Era cel mai nou apărut la vremea respectivă, vârful de gamă abia lansat de câteva săptămâni. Și pe măsură ce ne adânceam în discuție îl simțeam cum și-l dorea din ce în ce mai tare.

Nu-ți lua soția la shopping de televizoare

Dar fix cu câteva secunde înainte să ia decizia finală doamna intervine hotărâtă. Printr-un semn cu degetul arătător îi spune că nu sunt bani pentru un televizor nou trăgându-l practic de braț spre ieșirea din magazin.

Shopping
sursă: pixabay

Îndreptându-se spre ieșirea din magazin mai mult tras cu forța decât de bună voie, i-am citit omului aceeași tristețe în ochi pe care o aveam și eu. Bine, a lui era că își dorea televizorul, dar nevasta nu-i permitea să-l cumpere, a mea era că îmi doream să vând acel televizor care costa aproape zece mii de lei, dar doamna mi-a stricat vânzarea.

Reîntoarcerea după ce a trimis-o singură la shopping

După nici 10 minute însă, clientul s-a întors într-o viteză în magazin, m-a înșfăcat de braț, mi-a pus cardul în mână și-mi zice: Uite cardul, dă-mi televizorul și ajută-mă să-l duc repede la mașină acum cât e alături la pantofi!

Puțin năucit de toată agitația, îi spun omului că oricum o să vadă televizorul doamna atunci când vor termina sesiunea de shopping și vor ieși în parcare la mașină.

Însă planul lui nu se termina acolo așa că-mi spune că nu lasă televizorul în mașină. O să-l ducă direct acasă și că, pentru a risipi orice bănuială din partea neveste-sii o să-i spună că merge cu mașina să alimenteze mașina cât timp ea își face cumpărăturile.

Doar cinci minute mi-au luat să îi aduc televizorul, să-l încasez, să-i fac proba și garanția și apoi să-l ajut pe client să-l îndese pe bancheta din spate a mașinii. Recunosc, eram aproape sigur că în orele sau zilele următoare aveam să-l văd pe domn cu televizorul în brațe prin magazin și soția la spatele lui, venind să returneze televizorul. Dar, spre bucuria mea, nu s-a întâmplat…

Ok, am ajuns la final. The End cum scrie în filmele americane. Sper că v-a plăcut povestea și că o să reveniți pentru următoarea. Până atunci nu uitați de secțiunea de comentarii și, logic, vă aștept și pe Tiktok cu noutăți. Vă pupă Costică!

2 comentarii

  1. Pingback:Magazin de materiale de construcții la îndemână | HORNBACH - Una-Alta Cu Costică Magazin de materiale de construcții la îndemână | HORNBACH

  2. Pingback:Magazin pesticide și fertilizanți cu prețuri mici: Black friday benefic pentru flori - Una-Alta Cu Costică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *