Blogging și Storytelling: Gala SUPERBLOG 2022
Blogging și Storytelling: Gala SUPERBLOG 2022

Blogging și Storytelling: Gala SUPERBLOG 2022

În perioada 1 octombrie-10 decembrie 2022 s-a desfășurat ediția nr 25 a competiției de blogging creativ SUPERBLOG. 92 de bloggeri s-au aliniat la start pentru a participa la cele 22 de probe, propuse de cei 18 sponsori care au răspuns prezent la această ediție cu numărul 25. Plus un sponsor cu o probă extraconcurs. Bineînțeles, printre cei 92 am fost și eu. Aceasta a fost, de altfel și ultima mea participare la această competiție cu blogul vechi, unaaltacucostica.wordpress.com. Începând din primăvară voi participa de pe blogul actual.

blogging la puterea storytelling
Blogging & Storytelling la puterea SuperBlog

Sponsorii care și-au pus încrederea în blogging:

Cei 18 sponsori care ne-au dat bătăi de cap au fost: Allurene Cosmetics, Answear.ro, ANYOLI, AXELEN, Băneasa (Paste și făină), Cashclub, Confort Merino, Editura NICULESCU, Frisomat, Imperial Care White, InterComFilm, LaDepozit, Mindblower.ro, Spacer, StoneMania.ro, Tehnocultura (podcast), Today Advertising și Vindem-ieftin.ro. Unii dintre sponsori au deja tradiție lungă în Superblog. Alții au fost la prima participare, însă toți au avut premii unul și unul.

Premiile mele

Dintre cei 18 (plus sponsorul extraconcurs – Brutăria și centrul ARIMA), cinci mi-au ales articolele drept câștigătoare: Answear.ro, Confort Merino, LaDepozit, Tehnocultura și Today Advertising. Ah, am uitat să vă menționez faptul că la finalul competiției am ocupat poziția 6 in clasament.

Diploma Locul 6 Superblog 2022

Iar premiile primite au fost:

  • Answear.ro – voucher 500 lei pe site-ul lor – articolul câștigător aici.
  • Confort Merino – o pilotă din lână merinos învelită în bumbac organic + 2 vouchere a câte 100 lei fiecare (pentru fiecare probă la care am participat) – articolul câștigător aici.
  • LaDepozit.ro – 500 lei CASH – articolul câștigător aici.
  • Tehnocultura (podcast) – 300 lei CASH – articolul câștigător aici.
  • Today Advertising – un rucsac absolut genial – articolul câștigător aici.

Suplimentar, deși nu am fost declarat câștigător la niciuna din probele propuse, trebuie să-i menționez și pe cei de la Băneasa. Ei au trimis tuturor participanților pachete cu paste și făină. De ce? Pentru a testa produsele și a scrie articole delicioase despre ele. De asemenea, cei de la Editura NICULESCU au trimis cărți tuturor participanților. Și au avut un mic cadou (tot în cărți) și la Gală.

Gala Superblog

Ca de fiecare dată, după o sesiune intensă de blogging creativ la finalul competiției organizatorii ne invită la distracție. De data aceasta Gala Superblog s-a desfășurat la București. Locația aleasă pentru a sărbători finalul celei de-a 25-a ediție de Superblog a fost Katz GastroLab. Locația este nouă. Practic noi am fost cei care le-au făcut botezul pentru că am fost primii clienți care le-au trecut pragul.

Rând pe rând, după cum e obiceiul locului au venit la microfon sponsori, parteneri ai competiției și bloggeri participanți. Bineînțeles că a venit și rândul meu și din nou discursul meu s-a lăsat cu hohote de râs. Dacă vreți să-mi vedeți discursul dați doar un click aici.

Final dulce

După cum e obiceiul locului, Gala s-a terminat cu un tort absolut delicios. (făcut de către angajații cu autism al brutăriei ARIMA) Iar după tort s-a lăsat cu o sesiune de comunicare (brainstorming) a la bloggeri.

Tortul Superblog by Brutăria și centrul ARIMA. Sursă: Superblog

Tradiții respectate

Și bineînțeles, o petrecere Superblog nu se poate termina fără tradiționala poză de grup. Suspectez faptul că mulți dintre noi participăm la Gale și pentru că vrem să ne vedem pentru încă un an acolo, în poza care asigură coperta cărții de povești „Blogging by Superblog”.

Poza de grup Gala Superblog 2022 *sursă: Superblog

Cam ăsta a fost Superblog 2022. Concurs și Gală. S-au întâmplat lucruri faine, s-au întâmplat și lucruri mai puțin faine care nu merită amintite. Ca de obicei am reîntâlnit oameni mișto și am întâlnit pentru prima dată alții noi, la fel de mișto. Dintre ei îi menționez pe Oana și pe Igor cu care, deși nu am interacționat cât ar fi trebuit, mi-au lăsat impresii bune, de oameni cu care-ți dorești să ai ce povesti. Sper să-i mai întâlnesc și cu alte ocazii. Mai ales că-s moldoveni de-ai mei (Da, Buzăul e ca și Basarabia: MOLDOVA!) :))

La anu’…

Să ne revedem cu bine la următoarea ediție, la primăvară. Atunci voi scrie pentru prima dată pe acest blog articolul de înscriere la Spring Superblog 2023. (Sau ați putea să-l considerați pe ăsta ca fiind articolul de înscriere…?)

Una-Alta Cu Costică

3 comentarii

  1. Yeey, Costică mi-a părut tare bine sa ne vedem ? nu-ți fă griji, nici în primăvara nu scapi de mine ? Gala asta mi-a deschis apetitul pentru următoarele, deci cu siguranță ne vom mai vedea ?
    P.S: frumix noul blog ✨️ sa-l stăpânești sănătos! ?

  2. Pingback:Gala SuperBlog 2022, la Katz GastroLab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *