Storytelling by Superblog de primăvară: I’m IN!
Storytelling by Superblog de primăvară: I’m IN!

Storytelling by Superblog de primăvară: I’m IN!

A venit și mult așteptatul moment. Botezul focului pentru blogul meu în Superblog. Anul trecut când am am mutat blogul de pe WordPress pe .ro era puțin cam prea târziu să-l mai înscriu în competiție. Așa că am participat pentru ultima oară cu vechiul blog, pe wordpress. Însă a fost o perioadă foarte grea pentru mine pentru că abia așteptam să treacă timpul. Abia așteptam ca Albert și Claudia să anunțe înscrierile la sesiune de primăvară a Superblogului. Storytelling la puterea Superblog!

Storytelling by Superblog. Primăvara

Participarea mea la Superblog este una destul de îndelungată. M-am înscris prima dată în competiție în 2015 la o ediție de toamnă. Ediție la finalul căreia „recolta” mea a fost una destul de bună, având în vedere că eram la prima participare și nu știam nimic despre blogging. Un loc 6 surprinzător și câteva premii bune, atât cash cât și produse sau vouchere. Și de atunci nu m-am mai putut abține. Nu-mi amintesc dacă a fost vreo ediție la care să nu fi participat. Știu doar că am avut două sau trei ediții la care am participat fără să ajung la final.

Storytelling adică povestea înaintea produsului

Ideea de Storytellling așa cum o văd eu este aceea de a pune povestea înaintea produsului. Înainte de toate, competiția Superblog este una în care bloggerii se întrec între ei în a promova cât mai creativ diverse produse sau branduri. La finalul fiecărei probe se decide care dintre ei a fost cel mai bun, care a făcut cea mai bună reclamă. Aici intervine storytellingul pentru că nu e deloc ușor să promovezi un produs sau un brand în timp ce spui o poveste. Nu e ușor să maschezi o reclamă în spatele unei anecdote amuzante sau în spatele unei povești romantice.

Tocmai de aceea consider că Superblog-ul abia a început să fie cu adevărat SUPER. Din momentul în care au introdus elementul de storytelling în ecuație, datele problemei s-au schimbat și provocarea a devenit una extraordinar de frumoasă.

Iar eu nu am de gând să stau pe margine când văd o asemenea nebunie. Nu! De aceea unaaltacucostică.ro va participa pentru prima dată la Superblog ediția de primăvară 2023. Și-o să vedem cât storytelling am în mine. Rămâneți prin zonă, poate vă trezesc și vouă cheful de competiție. E loc pentru toată lumea.

Vă pupă Costică!

Una-Alta Cu Costică

Un comentariu

  1. Pingback:Mucenicii muntenești vs. mucenicii moldovenești

Lasă un răspuns