Vacanță de lux la doi pași de casă
Vacanță de lux la doi pași de casă

Vacanță de lux la doi pași de casă

Vacanțele au fost mereu un subiect greu pentru mine. Nu mi-a plăcut să aleg destinația pentru petrecerea concediului nici când eram într-o relație, nici când am fost singur și nu-mi place nici acum când… în fine. Sunt genul de persoană care este în stare să pună degetul pe hartă și să spună: „aici!” . De aceea las în sarcina altora alegerea destinației de vacanță. Și dacă alegerea respectivă se dovedește a fi o vacanță de lux, și mai bine! Am parte de toată relaxarea, de tot luxul, de toată distracția fără să depun cel mai mic efort în pregătirea concediului. Ăsta da, câstig!

Iar dacă vacanța este și de lux și la doi pași de casă, pentru mine e ca și cum aș fi câștigat la loterie. De două ori. Asta pentru că sunt genul de persoană care nu se simte bine să-și petreacă vacanța la mai mult de 10 ore distanță de casă. Avion, mașină, autocar, bicicletă…. orice mijloc de transport ar fi, nu trebuie să dureze mai mult de 10 ore să ajung acolo, sau să mă întorc. Așa că o vacanță de lux la o azvârlitură de băț este un vis frumos.

Vis devenit realitate: Vacanță de lux aproape de casă, în Bulgaria

*sursă: argishtpartez.eu

Și nu credeam că visul ăsta se poate împlini până când amicul și colegul meu de muncă mi-a arătat poze și filmări din ultima lui vacanță de lux petrecută la Hotel Argisht Partez, în Bulgaria. Adică fix la doi pași de casă. Bine, asta cu doi pași de casă e relativă. Judecând după cât ai de mers până în Maldive sau Dominicană, Nisipurile de Aur din Bulgaria sunt la doi pași. 8 ore de mers cu mașina de la Iași până-n ușa hotelului.

Vis frumos, cum ziceam. Îmi place să merg la mare, dar nu-mi place agitația, zgomotul, freamătul litoralului. De aceea când am auzit că Argisht Partez stă ascuns întru-n parc, cel mai mare din Nisipurile de aur chiar, vă dați seama că am scos check list-ul mintal și-am bifat automat căsuța „liniște” la cerințe pentru locația de vacanță. Vacanță luxoasă la Nisipurile de Aur, dar și liniște! Bifat!

The big selling point cum ar zice chinezul a fost însă, numărul de PATRU piscine. Da, știu. Stațiunea e la malul mării, dar când ești cu copiii la mare, parcă e mai sigur la piscină decât în valurile înspumate. Bine, nu sunt înspumate, pentru că la Nisipurile de Aur marea e chiar foarte liniștită. Totuși nu se compară siguranța de pe malul mării cu cea de lângă piscină. Mai ales că două dintre ele sunt perfecte pentru copilași.

Vacanță de lux -piscina Hotel Argisht
*sursă: Facebook Hotel Argisht Partez

Pentru copii prefer piscinele hotelului, dar adulții merită să se bălăcească în valurile calde ale mării. Iar la Nisipurile de Aur Marea neagră este cristalină. Perfectă pentru înot, scufundări sau alte activități nautice. Iar drumul de la hotel până la ea de de doar câteva minute. Atât de puțin timp faci de pe treptele hotelului până pe plaja cu nisip fin, auriu.

Alte puncte PRO pentru alegerea unei vacanțe pe plajele Nisipurilor de Aur

Pe lângă cele mai importante aspecte pe care le-am menționat, mai sunt câteva lucruri care în mod categoric fac din Nisipurile de Aur și Hotel Argisht Partez o alegere perfectă pentru vacanță de lux:

  • sistem all inclusive și restaurant cu seri tematice;
  • construcția în stil sumerian care îi dă un aer absolut luxos;
  • varietate de soluții de cazare, de la apartamente cu o cameră, cu două sau studiouri, toate dotate la cele mai înalte standarde;
  • o distanță de doar 21 de km de aeroportul din Varna pentru cei care preferă drumurile rapide, cu avionul;
  • facilități suplimentare oferite călătorilor în interes de business;
  • este înconjurat de un parc magnific cu o vegetație luxuriantă care pe lângă sentimentul de liniște, de izolare, asigură și temperaturi mult mai suportabile.
*sursă: argishtpartez.eu

Uitându-te la pozele de pe site, la cele ale prietenilor care deja au fost acolo, la poze random de pe internet, nu ai cum să nu te îndrăgostești pe loc de Hotelul Argisht Partez. E o minunăție. Nu degeaba a fost premiat drept cel mai bun complex de lux de la malul mării. Toate elementele de arhitectură se împletesc perfect cu natura. Coloanele, scările sunt din aceeași poveste cu palmierii și vegetația luxuriantă. Dacă vrei să te convingi că Hotelul Argisht Partez este următoarea voastră destinați de vacanță trebuie doar să vă uitați la poze. Nimic mai mult.

Articol scris pentru proba nr 6 din Spring Superblog, probă sponsorizată de:

Hotel Palm Beach* All Inclusive și Aparthotel Argisht Partez*

https://www.unaaltacucostica.ro/salut-eu-sunt-costica/

Lasă un răspuns