Valentine’s day. Ce-i faci cadou?
Valentine’s day. Ce-i faci cadou?

Valentine’s day. Ce-i faci cadou?

Lucrez într-un magazin de electronice și electrocasnice de mai bine de 12 ani. Ce înseamnă asta? Înseamnă că prin mâinile mele au trecut milioane de clienți și milioane de produse. Cadouri de Crăciun, de Valentine’s day, de Iepuraș, de luni, de prima zi de sex, de despărțire… Am auzit și am vândut cadouri pentru toate evenimentele pe care ți le poți imagina.

Valentine's day - sarbatoarea iubirii
sursă: pixabay

Și pentru că eu am o oarecare părere despre ce cadouri ar trebui să facem într-o zi ca asta, m-am gândit să le cer părerea și prietenilor mei, bloggerii. Uite-așa i-am convins pe patru dintre ei să-mi accepte provocarea și să scrie câte un articol în care să spună ce și-ar dori ei să ofere sau să primească de Valentine’s day sau pur și simplu să spună care cred ei că sunt cele mai potrivite cadouri de 14 februarie.

Bloggerii care mi-au acceptat provocarea sunt Emil, Denisa, Oana și Gabriela. Fiecare din cei patru a preluat leapșa mea și a scris în stilul propriu un articol extrem de interesant. Articolele se găsesc tot pe blogul meu. Vă invit să le citiți pe toate și să-mi spuneți care dintre ele vi s-a părut cel mai interesant.

Ce-aș face eu cadou de Valentine’s day?

Cât despre mine, eu mă bucur că am reușit încă o dată să scap de chinul de a face un cadou de Valentine’s day. Încă un an în care mă uit la cei care vin în magazin cu disperarea în ochi, căutând cadoul perfect. Însă, dacă ar fi după mine, dacă ar fi să aleg eu ceva ce să-i ofer unei persoane pe 14 februarie, probabil aș merge pe varianta unei cine fancy cu un vin bun și-o brânză pe măsură. Asta aș oferi, asta mi-aș dori să primesc. Celelalte cadouri sunt bune pentru alte ocazii, dar pentru ziua asta a îndrăgostiților, nu.

Cam atât pentru moment. Citiți articolele prietenilor mei și spuneți-ne în comentarii ce credeți despre propunerile lor. Vă pupă Costică!

2 comentarii

  1. Pingback:Guest post Gabriela Marinescu: Croaziera - Una-Alta Cu Costică

  2. Pingback:Gaming Valentine. Guest post: Emil Călinescu Una-Alta Cu Costică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *