Construcții viteză cu Vindem-Ieftin.ro
Construcții viteză cu Vindem-Ieftin.ro

Construcții viteză cu Vindem-Ieftin.ro

Să vă povestesc despre Juan!

Juan este un mexican simpatic care a decis să schimbe taco-ul pe sarmale. Nu, serios! A decis sa vândă rețeaua de restaurante tip rulotă pe care o deținea în Mexic și să se mute în România unde să deschidă un nou restaurant pe roți cu specific tradițional românesc. Unul și pe urmă, din ce în ce mai multe. Sarmale, caltaboși, fasole cu ciolan, de toate vrea să vândă din rulote aici, pe străzile Iașului și peste tot în România mai târziu. Bineînțeles că deschiderea unei afaceri aici a necesitat și găsirea unei locuințe pentru Juan și frumoasa lui soție. Juan nu este doar un afacerist de succes care vrea să schimbe meridianul și clima. Juan este un excelent arhitect pasionat de mâncare. Și pentru că pasiunea principală este aceea de a proiecta construcții, Juan a decis să ridice pentru familia lui o casă de la zero.

Totul după viziunea lui. Și aici am intervenit eu. Practic, așa l-am cunoscut pe Juan. El avea nevoie de un teren pe care să-și construiască o casă iar eu aveam un teren de vânzare.

E greu să faci construcții când ești mereu pe drumuri…

În timpul procesului de vânzare-cumpărare a terenului ne-am împrietenit și am început să discutăm. Așa am aflat că Juan era într-o încurcătură foarte mare. Find în plin proces de încheiere a socotelilor în Mexic și de începerea altor socoteli aici, pe meleaguri mioritice, omul meu era într-o fugă continuă. Zbura din România spre Mexic și înapoi cu o frecvență incredibilă. Iar asta îl făcea să nu aibă timp aproape deloc să se ocupe de construcția casei. Nu apucase nici măcar să-și găsească furnizori de materiale de construcții. Conform programului conceput chiar de el, în șase luni trebuia să facă ultimul drum din Mexic spre România și el nici prima lopată de pământ nu o intorsese aici. Bine măcar că pe partea cu afacerea era în grafic. Totul mergea strună, mai bine chiar decât se aștepta. În două luni putea ieși cu primul cart la bulevard.

*sursă foto: pixabay

Însă, avea mari probleme cu casa. Îi era foarte greu să se ocupe de construcții când la fiecare zece zile trebuia să se urce în avion și să fugă peste ocean ca să mai rezolve niște chestii dincolo. Avea nevoie să simplifice pe cât posibil procesul ca să nu se trezească peste șase luni că nu are o locuință în care să-și aducă familia. Bine, ar fi avut mereu opțiunea unei chirii temporare, dar vedeam, citeam în ochii lui că nu-și dorea să fie nevoit să recurgă la această variantă.

Depozit virtual pentru construcții în viteza luminii

Aici am intervenit din nou eu. Era clar că omul nu se putea împărți între proiectul casei, proiectul afacerii și operațiunile de dincolo de ocean. Așa că am decis să-i ușurez munca la casă. Cât timp era acasă, zi-lumină umbla dintr-un depozit în altul. Căuta cele mai bune prețuri și cele mai bune materiale de construcții și cele mai bune condiții de livrare. Am decis să-i sar în ajutor și i-am povestit despre singura franciză de materiale de construcții din România, Vindem-Ieftin.ro.

Cumpără materiale de construcții ușor
*sursă foto: Vindem-ieftin.ro

I-am explicat pe îndelete conceptul din spatele francizei și i-am arătat cât timp putea economisi apelând la un Depozit Virtual. Și bineînțeles că l-am pus să viziteze și să se convingă cu ochii lui de ușurința cu care putea să navigheze prin shop-ul Vindem-Ieftin: https://vindem-ieftin.ro/shop/ Ca să înțelegeți și voi: Depozitul virtual de materiale de construcții este un concept unic în România care presupune aducerea tuturor materialelor de construcții într-un singur loc, dar virtual. Clientul final vede într-un showroom doar o mostră din ceea ce vrea să cumpere. Marfa îi este livrată direct din stocul producătorului, la un preț super competitiv. Practic, primește și repede și mai ieftin decât în piață.

Toată comunicarea se face online sau telefonic prin intermediul unui consultant local al francizatului. De aceea timpii de achiziție se reduc atât de drastic. Nu umbli tu să cauți materialele. Spui ce ai nevoie și depozitul îți întocmește oferte pentru toate materialele necesare. Recepționezi marfa la livrare iar cu timpul economisit faci alte chestii.

Soluția perfectă

Iată de ce Depozitul Virtual era cea mai bună soluție pentru Juan al nostru. Scurtase o operațiune de cel puțin o lună la doar două discuții online cu un consultant al depozitului. Profesionalismul consultantului combinat cu experiența lui în construcții au rezultat în comandarea întregului necesar de materiale în timp record. A! Și toate astea s-au întâmplat cât timp el era în Mexic. Nici măcar n-a fost nevoit să fie aici, pe loc. La întoarcere avea deja livrate mare parte din materialele necesare. Suficient cât să dea drumul la treabă.

Antreprenor de succes cu Vindem-Ieftin

Vindem-ieftin Depozit virtual
*sursă foto: Vindem-ieftin.ro

Toate lucrurile astea au fost posibile pentru Juan pentru că există acest concept absolut genial de consultanță și vânzare asistată de materiale de construcții pus la cale de către niște oameni inventivi. Iar conceptul este în creștere continuă pentru că franciza de materiale de construcții este în plină expansiune. Cu un cost de activare de sub 1200 de euro (1190, ca să fiu exact) orice antreprenor poate să devină parte intregrată a Depozitului Virtual și să participe activ la poveștile de succes în construcții. E o piață în creștere care, în mod inevitabil va depăși la un moment dat granițele țării. Pentru că nu există oameni care să nu-și dorească să aibă materialele necesare la dispoziție printr-un click și-un telefon. Nu trebuie să mă creadă cineva pe cuvânt. Te poți convinge singur citind cu ochii tăi. (Vezi detalii)

Iar ăsta este momentul cel mai optim pentru un vizionar pasionat de vânzări și de construcții să se alăture unei francize în plină expansiune.

Articol scris pentru proba nr. 3 din Spring Superblog 2023, probă sponsorizată de:

Vindem-ieftin.ro

https://www.unaaltacucostica.ro/salut-eu-sunt-costica/

Lasă un răspuns