Hotel Opal by the sea: oază de relaxare și distracție
Hotel Opal by the sea: oază de relaxare și distracție

Hotel Opal by the sea: oază de relaxare și distracție

Weekend la Hotel Opal by the Sea în Cap Aurora

Hotel Opal Cap Aurora
Hotel Opal by the sea Cap Aurora

În primăvară am participat la ediția cu numărul 26 a competiției Superblog la finalul căreia m-am clasat pe un decent loc 11. Lucru care nu e deloc rău având în vedere cât de strâns a fost clasamentul în această ediție. După cum e obiceiul, la finalul competiției participanții, organizatorii, sponsorii și partenerii se întâlnesc pentru a sărbători câștigătorii ediției și pentru a socializa. Deși anul ăsta, din motive subiective nu ne-am putut întâlni pentru o Gală în adevăratul sens al cuvântului, organizatorii împreună cu cei de la Litoralul Românesc și deja tradiționala noastră gazdă, Hotel Opal ne-au făcut o surpriză și ne-au invitat pentru două zile la mare pentru distracție și socializare.

Storytelling by Superblog. Primăvara

Așa că ne-am organizat mai mult sau mai puțin și în perioada 1-16 iunie superbloggerii s-au dus la mare, la Hotel Opal. Eu mi-am putut programa minivacanța în cel de-al doilea weekend din lună. Și pentru că două zile nu mi s-au părut suficiente, am optat pentru una suplimentară. Ca să simt și eu vacanță. Deci, vineri pe 9 iunie am sunat din clopoțel la recepția hotelului Opal și mi-am început vacanța. De unul singur.

Bere la Hotel Opal

Începe vacanța cu o bere rece

Orice concediu la Hotel Opal începe cu o bere pe terasa restaurantului. Așa că nici anul ăsta nu am stricat tradiția. După cazare am mers direct la restaurant unde am servit o bere rece. Și așa a început mini concediul meu la Opal, pe malul mării.

Invitația la mare a venit pentru o perioadă destul de mare: 1-16 iunie. Așa că superbloggerii care au răspuns prezent s-au împărțit în două tabere mari și unele mai mici. Prima tabără care s-a prezentat la soare în weekendul 2-4 iunie. A doua (din care am făcut și eu parte) și care a optat pentru perioada 9-11 iunie. Și au mai fost și cei care au venit în timpul săptămânii să se bucure de soare, de mare și de apa caldă a piscinei de la Opal.

Piscina încălzită, noua atracție de la Hotel Opal

Piscină Hotel Opal

*sursă foto: Facebook Hotel Opal – Cap Aurora

Și că tot vorbim despre piscina de la Opal, anul ăsta hotelul a inaugurat o frumusețe de… ați ghicit: piscină! Am tot auzit în anii precedenți discuții despre ideea deschiderii unei piscine moderne și se pare că anul ăsta au reușit. Așa că, una din atracțiile principale ale hotelului este o piscină cu apă curată, încălzită la nevoie și cu o adâncime are nu depășește 1.3 metri. Și care are o zonă foarte bine delimitată dedicată copiilor. Deci, se pot bălăci fără ca părinții să-și facă griji. Bine, din când în când mai trebuie să-i dea cu protecție solară, dar asta-i altă discuție.

Costică în piscina Hotel Opal

Ați ghicit, mare parte din vacanță mi-am petrecut-o lângă piscină. De ce? Pentru că apa mării era încă puțin cam rece pentru mine și pentru că barul și berea erau la doar 1 minut distanță de piscină. Acum, sa nu credeți că am fost la mare și n-am făcut baie și în… mare. Am fost! Și am făcut! Doar că mai multă bălăceală a fost la piscină. Ok?

Plaja de sub hotel

Anul ăsta Hotel Opal pune la dispoziție turiștilor o plajă foarte aproape de ei. La doar 2-3 minute de mers, practic sub hotel. Ai ieșit, ai coborât câteva scări și gata! Ești pe plajă! În perioada când am fost eu înca nu era amenajată plaja (acum este), așa că n-am stat acolo ci pe o plajă la câțiva pași lângă. Dar care avea niște umbrele montate cât să mă feresc de soare.

Pentru cei care vor dori sa-și facă vacanța la Hotel Opal, trebuie să spun că plata șezlongurilor se face doar la Recepția Hotelului. Iar prețurile sunt mai mult decât decente. Așa că, ajunși la Recepție pentru cazare, întrebați și despre șezlongurile de pe plajă.

Grădina cea colorată din fața ochilor

Una din cele mai frumoaase gradini din curtea unui hotel

Mergi în vacanță la mare ca să vez, normal, marea. Însă, parcă uneori mai ai nevoie și de alte peisaje. De aceea hotelul Opal are amenajată o grădină absolut minunată fix sub balcoanele oaspeților. Credeți-mă, să ieși dimineața pe balcon și să vezi în același peisaj marea, răsăritul și o grădină într-o explozie de culori… priceless!

Ar mai fi ele multe de spus despre minivacanța la Hotel Opal din micuța stațiune Cap Aurora, dar vă las pe voi să descoperiți. Până atunci, să aveți o vară călduroasă și bani în pungă să puteți merge în vacanță oriunde vă doriți. Iar dacă treceți și pe la Opal, spuneți-le că-i salută Costică de la Superblog. Și între timp, scrieți-mi în comentarii dacă ați fost deja la Opal, dacă vă tentează o vacanță la ei, dacă… dacă… dacă.

Vă pupă Costică!

*foto: arhivă personală & Facebook Hotel Opal

https://www.unaaltacucostica.ro/salut-eu-sunt-costica/

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *