House of the dragon – Noua senzație HBO?
House of the dragon – Noua senzație HBO?

House of the dragon – Noua senzație HBO?

Pentru fanii Game of Thrones nu mai este deja o noutate. Azi dimineață, cam pe la ora 4:00 ora României a apărut oficial pe HBO Max primul episod din noul serial, House of The Dragon.

Acesta este prequelul celebrei deja serie Game of Thones iar acțiunile ați ghicit. Au loc în binecunoscutul Westeros cu aproximativ 170 de ani înainte de nașterea lui Daenerys Targaryen. Povestea pare a se învârti în jurul dinastiei Targaryen.

Trailer oficial

Voi încerca pe cât posibil să nu vin cu niciun spoiler pentru primul episod (pe care îl puteți găsi deja pe HBO MAX)

Povestea House of the dragon

În cazul în care ați urmărit deja serialul Game of Thrones veți recunoaște probabil locații și nume de familie pe care le-ați întâlnit. Veți revedea sala tronului cu tronul făurit din cele 1000 de săbii. Tron pe care, fără să dau prea multe detalii, pot spune că realizatorii au încercat de data asta să-l apropie de realitatea din carte. Veți vedea imagini cunoscute din Debarcaderul Regelui. Veți auzi menționate numele unora dintre cele mai importante familii din Westeros. (care, în acest serial nu au ajuns încă, atât de importante). Dar cel mai important, în HoTD nu va trebui să așteptați două sezoane până când veți vedea dragonii. Din primele minute ale primului episod ne întâlnim cu ei și pot să vă spun că sunt cel puțin la fel de interesanți ca cei trei pe care-i călărea Daenerys.

House of the dragon fantasy
sursă: pixabay

Bineînțeles că din poveste nu vor lipsi scenele de o încărcare sexuală extraordinară și nici crimele sângeroase cu care ne-am obișnuit deja în bătrânul Westeros. Trădarea, poveștile de dragoste, disperarea, veștile proaste… toate ingredientele care au făcut din Game of Thrones serialul fenomen pe care-l cunoaștem, au fost împletite frumos și în acest spinoff care promite să ne țină în priză la fel cum a făcut-o și Urzeala.

Nu vă mai zic mai multe. Nu vreau să vă stric apetitul. Mai spun doar că următorul episod va fi disponibil lunea viitoare la 4 dimineața pe HBO Max. Eu o să mă trezesc special ca să-l văd. Voi? Vă aștept în comentarii cu păreri despre primul episod dacă deja l-ați văzut. Vă pupă Costică și… Valar Morghulis!

Lasă un răspuns