Costică sunt. Salut!
Costică sunt. Salut!

Costică sunt. Salut!

Salutare! Eu sunt Costică! Iar aici este căsuța mea cea nouă. Pentru cei care nu mă cunosc dar vor s-o facă, pot oricând să mă viziteze în vechea mea căsuță, aici. Bătrânul blog de pe WordPress pe care am decis în sfârșit să-l schimb pe unul nou-nouț, pe domeniu propriu.

Costică
arhivă

Ce veți găsi la Una-Alta Cu Costică?

Păi, de toate. Vom povesti despre întâmplări din retail (domeniul meu de activitate), voi încerca să vă țin la curent cu drepturile pe care le aveți în calitate de consumatori europeni și voi încerca să vă distrez cu articole glumețe.

Tot aici o să vă mai povestesc din când în când un film pe care l-am văzut, o piesă de teatru sau alte evenimente. Voi încerca să creez conținut care să fie relevant, care să vă fie de folos.

Bineînțeles, voi avea aici pe blog și clasicele articole participante la competiții ca Superblog.

Dacă ați mai interacționat până acum cu mine sau dacă nu, vă invit să mă urmăriți și să vă abonați la noutățile de pe acest blog.

Și, bineînțeles, mă puteți găsi și pe următoarele platforme:

Tiktok: UnaAltaCuCostica

Instagram: UnaAltaCuCostica

Facebook: UnaAltaCuCostica

Youtube: UnaAltaCuCostica

În cazul în care vă doriți să colaborăm, mă puteți contacta pe adresa de e-mail: costică@unaaltacucostică.ro (de când îmi doresc o asemenea adresă de e-mail) sau telefonic: 0750.440.226 Discutăm, ne împrietenim și vedem ce poate ieși. Sunt deschis la nou și la frumos.

Dacă vreți să vedeți cam ce postez și cum scriu, aruncați un ochi peste acest articol. E unul luat la întâmplare din site, doar ca să arăt așa, random, ce știu să fac.

Așa că nu mai așteptați. Știu că deja v-am convins și că vă place ce-ați văzut. Și pentru că știu că vă place, știu și că mă veți urmări de-acum încolo.

Vă pupă Costică!

14 comentarii

  1. Pingback:Matthew Perry: Friends, iubiri și marele lucru teribil - cartea

  2. Pingback:Specialistul de acasă nu e întotdeauna specialist - Clienții mei Ep 5

Lasă un răspuns