Una-alta cu Superblog – competiția începe!
Una-alta cu Superblog – competiția începe!

Una-alta cu Superblog – competiția începe!

În 2008 pe vremea când eu mă jucam de-a ospătarul prin Costinești, în imensitatea internetului se năștea un fenomen. Un fenomen care avea să devină cea mai longevivă și mai solicitantă competiție de blogging creativ, Superblog. N-o să vă plictisesc prea mult cu istoria din spatele competiției. Dacă vreți s-o aflați, vă invit s-o citiți chiar de la sursă, de aici.

Ce pot să vă spun despre competiție este că nu este doar despre creativitate. Dacă te prinzi bine în horă o să-ți dai seama că este despre prietenie, omenie, despre a învăța unii de la alții și despre distracție infinită odată ce se termină edițiile. Galele Superblog au fost întotdeauna (cu mici excepții) EPICE! și merită să intri în familia asta doar pentru ele.

Superblog 2023 la start!

Costică și Superblog

Din toamna lui 2015 am făcut și eu cunoștință cu famila Superblog. Atunci, la prima mea participare cu blogul Unaaltacucostică am ocupat un minunat loc 6. Și am adunat și o recoltă impresionantă de premii. Iar de atunci aproape în fiecare an, de două ori pe an, particip alături de prietenii mei bloggeri și de cei noi, la Superblog. În primăvara asta am participat pentru prima dată la competiție cu blogul cel nou, cu casă nouă cum îmi place mie să-i spun. Și a fost o participare reușită.

Acestea fiind spuse, am ajuns la punctul cel mai important din articol. Practic, scopul principal al articolului:

Cu surle și trâmbițe (neauzite de nimeni) anunț a 17-a participare Una-Alta cu Costică la Superblog! 17 din 27 nu e chiar rău! Ce-o să se întâmple de-a lungul celor 20+ probe ce ne-așteaptă? N-an nici cea mai vagă idee. Dar dacă o să rămâneți prin zonă o să aflați.

Apropo: Superblog începe la 1 octombrie și dacă vreți să vă luptați cu mine pe premii, puteți să vă înscrieți și voi! Regulile sunt pe site!

Hai cu Superblog! Hai, Una-Alta cu Costică! Locul 2 fie cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *